Julklappar företag

Julklappar företag. Här hittar ni inspiration och härliga förslag på inköp av julklappar till er personal och era kunder.


Julklappaskortet

Julklappskortet

Gåvokort


Gåvokort

Julgodis


Julgodis

Julprodukter


JulprodukterAtt ge bort en julklapp vid årets slut är att visa sina kunder och anställda uppskattning för året som gått.

Julklappar företag

Det finns en hel del olika idéer att välja mellan och alla har olika smak o tycken. Väljer man en julklapp till en större grupp människor så är det många gånger svårt, och vissa saker bör man undvika. Ett exempel är alkoholrelaterade produkter där det finns många som har åsikter, eller för att många har problem med att hantera alkoholen.

Julklappar till anställda

För inköp av julklappar i större mängder gäller det att hitta något neutralt som passar de flesta av de som tar emot julklappen. Vår erfarenhet av detta är att styra in köpen av julklappar till någon form av nyttoprylar som passar alla oavsett ålder, kön och intressen. Vi har erfarenhet av detta och hjälper er att välja de rätta julklapparna till anställda.

Julklappar till kunder

I de flesta fallen så känner man kunden, som i detta fall är mottagaren av julklappen. Man vet vilka intressen kunden har och vad kunden gillar. Svårigheten är bara att man kan ju inte köpa en massa olika företagsjulklappar, det är ju svårt att bara bestämma sig för en. Med vår erfarenhet så hjälper vi dig att ta fram den optimala julklapps idén.


Att bjuda personalen på ett julbord är säkert både roligt och uppskattat. Men förmodligen kommer detta att minnas som en vanlig personalfest. En ren gåva i form av ett inslaget julpaket blir något helt annat, där mottagaren med spänning och nyfikenhet öppnar den av er givna julklappen på självaste julafton. Mottagaren kommer att få ett bestående minne och kommer för lång tid att komma ihåg det ljuva året varje gång julklappen används.

julklappar till företag hittar ni hos Noble Art. Tveka inte att kontakta oss redan idag för idéer och frågor.