Muggar med tryck

Muggar med tryck. Muggar är en populär produkt som passar utmärkt till både fika och konferensrummet, samt även som en kundgåva. Alla muggar finns i mängder av olika färger och format, den vanligaste muggen som säljs är stengodsmuggen. Muggen är ett mycket bra sätt att förmedla er logotype och en slogan på.


Stengodsmuggar muggar med tryck

Stengodsmuggar

Porslinsmuggar


Porslinsmuggar

Metallmuggar


Metallmuggar

Glasmuggar


Glasmuggar

Espressomuggar


Espressomuggar

Plastmuggar


Plastmuggar med tryck

Pappersmuggar


Pappersmuggar

Övrigt - Muggar


Övrigt - MuggarMuggar med tryck

Svenskarna är ett av världens mest kaffedrickande folk. Vi kommer faktiskt på andra plats efter Finland. I Sverige konsumeras ca 9 kg per person och år.
Det blir 3 koppar om dagen/person. Tänk vilka möjligheter att bygga varumärke och få ut sitt budskap via en kopp kaffe! Kaffekoppar med tryck är en perfekt budskapsbärare.
Muggar med tryck kommer att exponeras flera gånger om dagen.

Reklammuggar med tryck

En reklammugg är utmärkta att ha på alla arbetsplatser. De är perfekta att duka med i konferensrummet, lunchrummet eller i fikahörnan.
Reklammuggen med tryck hamnar många gånger på skrivbordet för att samla pennor i. Vilken annonsplats på skrivbordet! Vilket superläge, mitt i blickfånget!

Mugg med reklamgodis

En bra ide är att fylla muggen med lite reklamgodis. Kanske några uppskattade chokladbitar med tryck eller chokladpraliner med ert varumärke på. Det upplevda värdet för mottagaren blir då mycket större.

Stapelbara muggar

Har ni ont om plats i skåpen att förvara muggarna kanske det är en bra ide att ha stapelbara muggar.

Vi säljer även många koppar med tryck till föreningar och klubbar. De säljer ofta muggarna vidare till föräldrar, släkt, vänner och publik för att få in pengar till klubbkassan.

Presentkartonger till muggar

Vi har givetvis presentkartonger i olika storlekar till de flesta muggarna. För företag med uppsökande verksamhet är det en bra idé att ställa in ett eller två stycken 6-pack med muggar för att skapa ?good will? och få ut sitt budskap. Ännu bättre är att lägga med lite reklamgodis också.

Kaffemugg med tryck

Kaffemuggar eller varför inte temuggar med tryck är också ett billigt sätt att påverka era kunder. Muggarna finns i många olika modeller färger och storlekar.
Det finns även muggar med fat för de som vill ha det.

Muggar med tryck

Alla våra muggar passar väldigt bra som budskaps-bärare vid kampanjer och lanseringar.
Vår långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda en mugg med tryck som passar de flesta önskemål och behov som ni har.
Det finns många restauranger och kafeér som ser värdet i att stärka sitt varumärke genom att trycka sin logga på både muggar och glas.

Om du behöver hjälp med att hitta just din mugg med eget tryck och ditt behov så tveka inte att kontakta oss,
vi är till för dig.
Vi kommer att ge dig förslag på snygga muggar med tryck som passar både din logga och ditt behov.