Paraplyer med tryck

Paraplyer med tryck skyddar mot regn och rusk samtidigt som bäraren går omkring och annonserar för er, vi kallar det för micromarknadsföring.
De flesta behöver dessutom flera paraplyer för sin bekvämlighet.

Hemma,bilen,husvagnen och sommarstugan som exempel.
Paraplyer med märkning av företagets logotype beställer du här.


Paraplyer - Mini paraplyer med tryck


Paraplyer - Mini

Paraplyer - Golf paraplyer


Paraplyer - Golf

Paraplyer - Standard


Paraplyer - Standard

Paraplyer - Stormsäkra


Paraplyer - Stormsäkra

Poncho / Jacka


Poncho / JackaMed ett uppfällt paraply kommer ert varumärke att synas och exponeras både när det regnar och solen skiner från en klarblå himmel.

Paraplyer med tryck

Ett paraply med tryck kallas också reklamparaply, reklamparaplyer med tryck är en av våra mest sålda produkter. Ett reklamparaply är en mycket bra budskaps-bärare som alla uppskattar att få. Nästa gång ni går på ett evenemang och det börjar regna så kommer ni att upptäcka hur effektivt det är med tryck och märkning på ett paraply. Då kommer ni att se hur många företag och föreningar som använder paraplyer i olika former för att visa sitt varumärke och logotype.

Redan under forntiden fanns det paraplyer i Kina. Där kunde man tidigt konsten att trycka på paraplyer. Paraplyerna var på den tiden mest till för att förmögna människor skulle kunna skydda sig mot solen. De ville inte bli brunbrända som arbetarna på risfälten, utan var måna om att behålla sin ljusa hy.

Parasoll med tryck

De flesta restauranger och caféer har parasoll på sina uteplatser för skydd mot solen och värmen. Även parasollen kan förses med tryck av ert varumärke, och passar även utmärkt till företagets uteplatser eller olika typer av evenemang. Parasollen finns i många olika färger och har en stor och tacksam tryckyta.

Samuel Fox uppfann det moderna paraplyet och startade tillverkningen redan i mitten av 1800-talets England.

Reklamparaplyer med tryck

Det finns väldigt många olika modeller och storlekar på reklamparaplyer. Ett klassiskt reklamparaply har ofta storleken 23 tum och ett rakt trähandtag. Många vill ha ett
klassiskt paraply 23 tum med träkrycka och det kallas då för cityparaply. För säkerhets skull så kan ni även välja paraplyer i reflekterande material eller varselfärger.
Vi har även paraplyer som har nederkanten i kupolen med sydda reflexband. Ett säkert val av reklamparaply.

Golfparaply med tryck

Golfparaplyer har ofta storleken 30 tum och finns i väldigt många utföranden och färger.
Många föredrar också stormsäkra golfparaplyer. De är ofta i ett kraftigare utförande. En del stormparaplyer har överlappande ventilationsluckor som reglerar trycket vid starka vindar.

Miniparaplyer

Miniparaplyer med tryck eller hopfällbara paraplyer finns även i olika storlekar. Det allra minsta går lätt ner i en handväska.

Paraplyer kan man inte få för många av, ett litet paraply i bilens handskfack och ett större paraply i bilens bagageutrymme. Tänk er att kunna nå ut med ert varumärke och budskap i husvagnar, i båtar, i paraplystället hemma eller varför inte i receptionen på företagen, när kunden ska gå efter besöket hor er och det regnar.
Många restauranger och hotell har ett Give away-paraply att ge bort vid nederbörd.

Bil- och husvagnsföretag bör ha paraplyer tillhands så kunderna slipper att bli blöta när de ska titta på bilar och husvagnar. Det skapar också en bra image när man ger ett paraply som leveransgåva vid bil- och husvagns-leverans.

Specialdesignade paraplyer

Specialdesignade paraplyer har vi levererat i över 30 års tid. Från endast 250 st paraplyer finns det oanade möjligheter hur vi kan designa ert paraply. Vi kan t o m trycka ovanpå de olika panelerna för ett all over-tryck.
Hör av er till oss för olika förslag och lösningar. Vi är till för er!

Ibland är det för mycket att välja på och man behöver goda råd av proffs som jobbar med produktmedia hela dagarna. Kontakta Noble Art!

Vi ser till att ni får det paraply som passar er bäst. Fundera lite på när det ska ges bort, vem mottagaren är, vad det får kosta, hur budskapet ska se ut och till sist vad ni vill uppnå med gåvan.