Pennor med tryck

pennor med tryck till små och stora företag. Det finns många olika modeller, färger och varianter att välja mellan. Hos oss hittar ni de flesta pennor som finns på marknaden. Med eget tryck på pennorna blir de unika just för er, vi hjälper er med tryck och placering. Den mest populära reklampenna med egen märkning ligger i prisklassen mellan två till fem kronor.Reklampennor pennor med tryck


Reklampennor med tryck

Designpennor


Designpennor

Touchpennor


Touchpennor

Blyertspennor


Blyertspennor

Stiftpennor


Stiftpennor

Miljöpennor


Miljöpennor

Pennset


Pennset

Pennfodral


Pennfodral

Specialpennor


Specialpennor

Överstrykningspennor


ÖverstrykningspennorPennor med tryck

Pennor med tryck är den produkt som Noble Art säljer allra mest av, en mycket uppskattad profilprodukt. Dom flesta använder pennor dagligen och det innebär att ert budskap eller logo exponeras många gånger varje dag. Reklampennor med tryck finns i många färger och modeller. I stort sett alla företag använder sig av olika reklampennor.
Utbudet av pennor är väldigt stort och har du svårt att välja så kontakta oss. Många kunder har fått hjälp med att ta fram reklampennor som motsvarar deras krav och förväntningar.

En stor del av våra kunder är så nöjda att de absolut inte vill byta reklampenna utan beställer samma penna med tryck om och om igen. Reklampennor med logo är en uppskattad giweaway både internt i företagen samt att ge till kunder.
En profilerad penna är också lätt att ta med sig ut till kunder eftersom 100 pennor ryms i en ganska liten pennask. Tryckta pennor från Noble Art är prisvärda budskapsbärare som gör att ni får ut er reklam väldigt billigt.

Vad finns det för reklampennor att välja på?

Vi kan nog säga att vi har dom flesta på marknaden förekommande pennor. Olika pennor för olika ändamål. Konferenspennor med tryck är ofta en billigare plastpenna laddad med blyertsstift. Vi har även blyertspennor i trä. För hantverkare har vi den lite kraftigare pennan i trä men också en med kraftig blyertsudd. Kulspetspenna med tryck finns i de flesta färger och i många olika modeller.


Kulspetspennor för tryck finns i flera olika prisklasser. En del kulspetspennor har andra funktioner som t. ex touchfunktion för din mobil. Vill du ha en lite finare penna, en presentpenna, så kan vi erbjuda flera uppskattade klassiska pennmärken; Parker-pennor, Cross-pennor, Bic, Prodir och Ballograf-pennor med tryck eller gravyr är några exempel. Är det en presentpenna så kan vi rekommendera att du köper till en fin present-ask till pennan.


Trycktekniken är olika på olika pennor

Vanligast är vad vi kallar Tampotryck. När man ska använda denna teknik så måste man tillverka en kliche. Är det flera färger i trycket så måste det vara en tryck-kliche för varje färg. Man kan även trycka pennor digitalt och den tekniken har ingen begränsning för hur många färger som ska tryckas. En del kallar det för fototryckta pennor. Att gravera på pennor går också bra och då är det vanligast att man använder laser för att gravera på pennorna.
Det innebär att en laserstråle skär inom ytlagret på metallpennan så logon framstår på ett diskret och elegant sätt. Det är också en mycket hållbar märkmetod.

Penna med tryck har ofta sällskap

Pennor med tryck ges ofta bort tillsammans med andra gåvor. En bra besöksgåva kan vara en penna och ett spiralblock. En penna som ges bort vid kundbesöket tillsammans med en papperskub med reklamtryck är också en utmärkt reklamgåva. Det är också populärt att ge bort iPadfodral, dataväskor samt konferensmappar och förstärka det med en fin penna. Till vanliga konferensblock hör givetvis en konferenspenna till.
Det finns nog inte en mässmonter som inte har en penna att ge till sina besökare som en påminnelse om besöket. Likaså så finns det pennor med tryck i de flesta receptioner och kundmottagningar.

Pennor och historiska avtryck

Fågelfjädrar som doppas i bläck var mycket vanliga förr i tiden.
Penna är egentligen latin och betyder fjäder. Fram till mitten av 1800-talet användes fjäderpennorna till att skriva ner böcker och anteckningar. Fjäderpennan uppfanns av romarna. Under 1700-talet uppfanns pennor av stål och under 1800-talet började man utveckla reservoarpennan. Det dröjde en bit in på 1900-talet innan kulspetspennan kom. På mitten av 1500-talet föddes den första blyertspennan som då inte var av bly utan svart grafit som blev ganska hård och svår att skriva med.

Nicholas Jacques Conte uppfann den moderna blyertspennan som innehöll blyerts. Blyertsspetsen gick också att variera I hårdhetsgrad. Moderna blyertspennan såg dagens ljus i mitten av 1700-talet.
Idag tillverkas över 5 miljoner blyertspennor varje år. En del blir blyertspennor med tryck.
Trots datorer, Ipads och mobiltelefoner så tillverkas det många miljoner pennor om dagen.
Vilken penna är då den mest sålda pennan och har tillverkats i 90 miljarder exemplar?
Ballograf är Sveriges enda penntillverkare och dom trycker även på pennor. Ballograf-pennor med tryck har producerats i Sverige sedan strax efter Andra världskriget.Hos Noble Art hittar ni reklampennor till alla ändamål. Snabba leveranser, service och kunskap om pennor i mästarklass. Kontakta oss när ni ska köpa en reklampenna med ert tryck och en penna som alla blir nöjda med. Här beställer ni enkelt era penna med tryck.