Reflexer med tryck

Reflexer med tryck. Reflexer är en färskvara. Ge dina kunder en reflex med tryck och var säker på att både ni och era kunder syns, det signalerar både omtanke och trygghet. Det är också den billigaste livförsäkringen du kan ge bort. Glöm ej att det är en färskvara som tappar i effektivitet av repor och om den utsätts för hög värme. Efter 2-3 år är det dags att byta.


Reflexer - Mjuka reflexer med tryck


Reflexer - Mjuka

Reflexer - Hårda


Reflexer - Hårda

Reflexband


Reflexband

Reflexvästar


Reflexvästar

Reflexer - Övrigt


Reflexer - ÖvrigtReflexer med tryck

Reflexer finns i utförande som passar till alla och som alla bör ha när de vistas i mörkret. En reflex som giweaways är också en mycket uppskattad produkt att ge bort, en produkt som garanterat kommer att användas och bäras med er märkning. Att ge bort en reflex visar också omtanke.

Reflexen är en färskvara så den bör förnyas varje år för maximal effekt, vilket gör reflexen till en mycket populär reklamgåva. Så en god idé är att beställa nya reflexer med er logotype inför varje ny säsong.

Reflexerna finns i många olika utföranden och varianter vilket gör reflexen flexibel och användningsbar för alla aktiviteter.

Reflexvästar med tryck

En reflexväst ska ligga i bilen så den alltid finns att tillgå vid behov. Är du ute och går eller joggar är det en billig livförsäkring, syns du inte så finns du inte. Med reflexvästen kommer en bilist att observera dig redan på ca 120 meter håll. Hos Noble Art hittar ni reflexvästarna, och naturligtvis så märker vi dem med er logotype.

Reflexband och slapwrap

Reflexbandet och slapwrapen är effektivt och enkelt att använda, reflexbandet och en slapwrap tar liten plats i fickan och är lätt att snäppa runt handleden eller benet. 30 x 340 mm är den vanligaste storleken på en slapwrap och trycket appliceras antingen över eller under reflexytan. Reflexbanden och Slapwrap hittar ni i många varianter och Noble Art hjälper er med att välja den rätta.

Hårda reflexer

En hård reflex ligger alltid i fickan och är fäst i ett snöre och fastlåst med hjälp av ett en säkerhetsnål. Detta gör att den alltid ligger i jackfickan och är väldigt svår att glömma.

Reflexens placering

Då bästa placeringen av reflexerna är att ha dem på armen eller långt ner på benet blir reflexbandet eller slapwrapen det bästa valet. Är ni ute och joggar efter vägarna så kompletterar ni detta med en reflexväst. Då kommer ni garanterat att synas i mörkret, och detta blir även en billig livförsäkring.

Är reflexen gammal

En reflex som oftast förvaras i fickorna snurrar runt med mynt och nycklar och blir av dessa repiga. En repig reflex tappar i förmåga och ska bytas ut mot en ny. Ni kan enkelt testa förmågan på reflexerna genom att i ett mörkt rum belysa en ny och en gammal reflex som hänger bredvid varandra. Syns den gamla reflexen sämre så släng den och kontakta oss på Noble Art för att beställa nya reflexer som vi applicerar er logotype på.