Vattenflaskor med tryck

vattenflaskor med tryck här finner ni vattenflaskor med olika typer av smarta funktioner till de flesta aktiviteter.
Flaskhållare Hook

från 11,50 krBOXTER Sportflaska

från 12,00 kr

Vattenflaskor med tryck

Bra reklamgåvor är sådana produkter som kommer till användning och det blir allt vanligare med den typen av reklamgåvor. Vattenflaskor med eget tryck har så många användningsområden. Påfyllda så ger de era medarbetare energi. Vi har många kunder som månar om sin personal och ser till att vattenflaskor finns vid alla arbetsstationer t. ex i fabriker. Vi har även små fina vattenflaskor för tryck som ryms i snickarens verktygslåda. Vattenflaskor med tryck finner du i de flesta servicebilar. Flaskorna med tryck borde även finnas på varje medarbetares skrivbord. De flesta kroppsarbetare behöver lite mer vatten och dricker vatten oftare och då är det bra att tänka på att välja en flaska med ett skönt och säkert grepp. Givetvis har vi även små sportflaskor som kan rymmas i en handväska eller i fickan vid joggingturen, till utflykten eller att ha med sig vid promenaden. Vattenflaskor är utmärkta törst släckare. Beroende på när flaskan ska användas kan det vara smart att fundera på vilken storlek flaskan ska ha. Kanske ska den vara liten och nätt eller så måste den vara lätt att greppa tag i. Vi har även vattenflaskor för tryck i bioplast, en lite mjukare flaska alltså.

Vi har väldigt många olika modeller av vattenflaskor med tryck. De flesta flaskorna med tryck finns i många olika färger och storlekar. De är livsmedels godkända och BPA-fria. Många av vattenflaskorna har så att du kan välja färg på korken på flaskorna du väljer. Push-pull-kapsyl finns på nästan alla sportflaskor.

Vattenflaskor

Vattenflaskor är utmärkta att trycka sin logo på, sitt klubbnamn eller ha som budskapsbärare.
Ska vattenflaskan vara en budskapsbärare så kan man välja en flaska som kan tryckas runtom och då få med ett större budskap samt hitta en läcker design på trycket.

Plastflaskor som reklamflaskor finns även för andra ändamål. Varför inte ge bort en shaker. En shaker med tryck är till för att fördela pulver och undvika klumpar i flaskan. Det finns olika shakers och några har till och med en egen kopp på flaskan. Vad sägs om en salladsshaker med eget tryck på? Den passar bra att ge till alla aktiva medarbetare eller kunder. Proteinshaker med tryck finns även med dubbla fack. Plastflaska med fruktkolv kan vara ett annat alternativ att trycka reklam på och ge till medarbetare för att kunna ha med sig för att ta ett mellanmål.


Även om många vattenflaskor är tillverkade i plast så har vi även finare vattenflaskor som kan användas som gåvor. Varför inte ge bort en vattenflaska i metall som har dubbla väggar och håller vattnet kallt länge. Metallflaskor graverar man med fördel. Det blir väldigt hållbart och snyggt på ett elegant sätt. Givetvis kan man även trycka på metallflaskor om det passar bättre. Flaskor för tryck finns även i glas och då med silikonskydd på för hållbarhetens skull. Aluminiumflaskor finns också för tryck och i många olika modeller och färger.

Vi människor dricker ju vätska flera gånger om dagen. Vatten, te, kaffe, juice, energidryck mm.
När man vill ge bort en giveaway så är det ofta den billigare plastflaskan man väljer. När du ska ge en gåva till utvalda mottagare eller speciella tillfällen passar oftare en reklamgåva bättre. Då passar det utmärkt med en vattenflaska i metall med snygg och diskret lasergravyr. En bra ide är att ge bort flaskan ihop med en termosmugg, kanske i en snygg presentförpackning. Man kan lätt förstå hur många gånger per dag ert budskap eller er logo exponeras för den utvalda mottagaren.